Workshop Flitsen

Het liefste fotografeer ik landschappen en steden. Met name in combinatie met het gouden en baluwe uur vind ik buiten fotografie ontzettend leuk om te doen. Waarom eigenlijk heb ik mij wel eens afgevraagd en waarom geen bruiloften of andere evenementen?

Ik hoef hier niet lang over na te denken want binnen moet er vaak geflitst worden en dat ligt mij niet zo. Ik heb een keer eerder een workshop gevolgd , vond het erg interessant maar heb er vervolgens toch niets meer meegedaan. Mijn collega fotograaf en goede vriend Jeroen Verheij is al vaker second shooter op bruiloften geweest en doet soms ook een shoot op een feest maar ook hij pakt de flitser nog niet graag.

Het wordt tijd dat dit gaat veranderen dus hebben we samen een workshop flitsen gevolgd bij derooijfotografie. De workshop werd gegegven door Ymke Myrte en in 1 woord was dit WAANZINNIG. Zij heeft er echt verstand van en heeft ons laten zien dat flitsen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en dat je juist hele leuke effecten met licht en schaduw kan maken. 1 ding is zeker , de flitser gaat in het vervolg mee en blijft niet meer in de tas. Over 4 dagen moet er al geflitst worden want dan schieten we samen op een salsa party.

Vorige
Vorige

Salsa Na’Ma Party

Volgende
Volgende

Blijdorp