Blijdorp

Vandaag geen afspraken of andere plannen , maar wel zin om met de camera op stap te gaan. Tijdje terug heb ik een nieuwe Telelens gekocht en wil deze weer verder uitproberen. Bestemming Blijdorp heb ik bedacht.

Ik ben steeds meer voorstander om alleen maar 1 type lens mee te nemen ipv hele tas vol met verschillende lenzen. Creativiteit neemt hierdoor toe en in praktijk wissel ik bijna geen lenzen.

Het was drukker dan ik had gedacht. Ik ben vooraan begonnen bij de Ijsberen en zocht een rustig plekje om mijn camera op mijn monopod te plaatsen maar paar keer ging het maar net goed met spelende kinderen. Daarom ben ik eerst helemaal naar achteren gelopen en daar een rustig plekje opgezocht.

Ik was weer vebaasd hoever ik met 400mm kan inzoomen en eerlijk waar, deze Canon L maakt schitterende foto’s.

Bij het verplaatsen naar een nieuw plekje heb ik de camera gedemonteerd, in de tas gestopt , monopod ingepakt en zo mijn nieuwe doel gezocht. In het begin ging dit niet even makkelijk maar op een gegegven moment kreeg ik er wat meer handigheid in. Hoe verder ik weer vooraan het park kwam, hoe later het werd maar ook was het een stuk rustiger geworden om rustig foto’s te nemen en heb ik uiteindelijk toch een heerlijke ontspannen middag gehad. Hieronder een aantal foto’s:

Vorige
Vorige

Workshop Flitsen

Volgende
Volgende

Groothoeklens