Salsa Na’Ma Party


Ik vertelde het in mijn vorige blog al, de flitser moet nu mee en wel naar naar een salsa party bij LISARotterdam. Voor mij is zo’n feestje de eerste keer als fotograaf dus een klein beetje spanning is wel aanwezig. Mijn medefotograaf ( JVH (jeroenverheij.nl) ) heeft dit al eerder gedaan maar dit keer ligt de focus op flitsgebruik.

Voor wat extra begeleiding heeft hij Ymke Myrte weer uitgenodigd. Hoe tof is dit. Wij hebben afgelopen weekend bij haar een workshop flitsen gevolgd en daarom is het extra gaaf dat ze nu aanwezig is om het geleerdere nog verder in paraktijk te brengen. Na een korte theorie zijn we begonnen, en ik kan niet anders zeggen: Wat is dit ontzettend gaaf om te doen!

In het begin was het voor mij wel wat onwennig om tussen de dansende mensen door te fotograferen maar het begon al snel te wennen. Het was zeer intensief omdat je constant bezig bent om de juiste compositie te bepalen, instellingen van je camera in de gaten te houden en op de juiste momenten je foto’s te maken. En denk je alles onder controle te hebben dan kom je er achter dat je niet al servo schiet (bewegend) maar one shot. One shot moet je juist NIET hebben bij veel beweging . Gelukkig was het nog vroeg op de avond dus camera gecorrigeerd en toen weer rustig door gegaan.

Het is een avond om niet te vergeten. Bedankt dat ik dit heb mogen meemaken. Veel geleerd, zeker nog niet perfect maar absoluut voor herhaling vatbaar. Als Chislaine van LISARotterdam weer een leuk feest organiseert dan doe ik het graag nog eens over want dit was echt heel gaaf om te doen.




Vorige
Vorige

Actie in de Uithof

Volgende
Volgende

Workshop Flitsen